Wat doet BVL & Co?

Wij gaan graag met je in gesprek om onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen aan te laten sluiten.

BVL & Co

BVL & Co is een vooraanstaand kantoor op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies waarbij de klant voor al haar vragen op dit gebied terecht kan. Vanaf 1 januari 2022 zijn BVL & Co en The Audit Company samengegaan om zo hun krachten te bundelen en hun klanten een bredere dienstverlening te kunnen aanbieden.

De missie van BVL & Co is om ondernemers te ontzorgen met het ondernemen.

Dit komt tot uiting door snel te schakelen, optimaal gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden en persoonlijke betrokkenheid.
Deze missie sluit naadloos aan op de persoonlijke aanpak van The Audit Company.

Dienstverlening BVL & Co

Diensten en tarieven

BVL & Co gaat graag in gesprek om hun visie met betrekking tot hun  dienstverlening toe te lichten. Voordat BVL & Co een relatie aangaat met haar klanten bespreken zij de wensen en hoe zij hier invulling aan kunnen geven. Door de brede kennis en ervaring gecombineerd met de steeds meer geautomatiseerde verwerkingsmogelijkheden, weten zij wat de tijdsbesteding per onderneming kan en mag zijn. Op basis van het kennismakingsgesprek vertalen zij dit in een vaste prijs per boekjaar. Geen verassingen achteraf, maar heldere, duidelijke en snelle communicatie op voorhand.

Als de groei van je onderneming in een stroomversnelling raakt, kies je voor een overname of kies je toch voor een herstructurering ? Geen probleem, op voorhand neemt BVL & Co het verwachte extra werk met je door en stemmen zij de kosten hiervan met je af.

Financiële administratie

Digitaliseren waar mogelijk, maar de persoonlijke aanpak zal altijd de boventoon bij BVL & Co zijn. BVL & Co omarmt de digitale wereld, maar laat de ondernemer niet los. De persoonlijke communicatie met jou als ondernemer, directeur of controller staat bij hen voorop.

Stuur ons een bericht!

Wij gaan graag met je in gesprek om onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen aan te laten sluiten.

Niet zeker welke dienst van toepassing is?

Neem contact met ons op en we adviseren je graag